design
despre
   
    studiographic
logo
design
rebranding
ingrediente
studiu de caz
consiliere
portofoliu
   
03_despre design
   
  Lumea actuala a creat urgenta de a concepe produse care sa corespunda sensului vietii contemporane si sa faca fata exigentelor comertului international.
Designul a devenit o sintagma permanenta în agenda publica.
În orice domeniu, de la transport pâna la mobilier stradal, demersul de a crea programatic, pentru cât mai multi un maximum de confort, devine un act de design. Acest confort, fie el functional, psihologic sau estetic se bazeaza pe elaborarea constienta si creativa a unui concept în care forma, functia si relatia formeaza un tot.
Designul poate fi utilizat ca o pârghie democratica pentru a atinge un scop social: a concepe și a produce obiecte, produse sau servicii cât mai bune pentru cât mai multi.
Designul este o aplicatie materiala a relatiei noastre cu mediul de viata. Este elementul care restabileste armonia dintre om si mediul sau natural de viata.
Designul este o atitudine focalizata pe consumator oferindu-i obiecte care satisfac nevoia lui de functie, valorizând în acelasi timp calitatile materiei prime si suportul tehnologic.
Un design fericit conduce la comunicarea fluida dintre consumator si produs, încarca obiectul cu maximum de valoare, stabileste cel mai bun raport între valoarea de întrebuintare si costuri, stabileste canalele optime de promovare a produsului.
Produsul de design traieste într-o lume moderna care solicita valoare si calitate. Trebuie sa satisfaca simturile, dar si latura sensibila a fiintei umane.
 
 

afla mai multe ...

 
 

 01  02  03  04  05  06  07  08  09

 
comunicare fluida
Designul este o atitudine focalizata pe consumator.
   
 

contact

     

info@studiographic.ro

         

RO  EN